Mette Lybecker Brændgaard er ny salgs- og marketingchef hos FB Gruppen, hvor hun både får ansvaret for salg og udlejning af boliger og erhverv. Hun kommer senest fra en stilling som udviklingschef i Carlsberg Byen

Efterspørgslen på kvalitetsboliger til attraktive priser i Hovedstadsområdet og flere af de større byer på Sjælland er fortsat høj. Og trods de seneste års uro på ejendomsmarkedet med inflation og stigende energi- og materialepriser er forventningerne til 2024 positive hos projektudviklerkoncernen FB Gruppen, der årligt leverer omkring 900 blandede boliger samt institutioner og erhvervsbyggeri som led i større byudviklingsprojekter.

Ny enhed skal understøtte strategien

Efter indvielsen af bydelen Grønttorvet sidste sommer er FB Gruppen i fuld gang med udviklingen af bydelen Holbæk Have med op mod 1.000 boliger, og 1.600 boliger i Søkvarteret, der udgør den østlige del af Nærheden i Høje-Taastrup Kommune. Herudover er bl.a. Parkkvarteret i Ballerup med 500 boliger under opførelse, og mens koncernens strategi i mange år har været køb-byg-sælg, så har FB Gruppen i de seneste år beholdt en del af byggerierne i egen portefølje.

  • Strategien er både en finansiel investering og et forpligtende engagement i de områder, vi udvikler og opfører boliger i, fortæller adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen A/S og fortsætter:
  • Med stadigt flere lejemål i eget regi har vi behov for en anden organisation, der ikke kun er gearet til salg og markedsføring, men også til udlejning og genudlejning. Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til Mette, som har mange års erfaring fra branchen med netop dette, siger Hans-Bo Hyldig.

Værdsætter værdierne

Mette Lybecker Brændgaard kommer senest fra en stilling som udviklingschef i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, hvor hun startede som boligrådgiver. Hun er uddannet ejendomsmægler og har en diplom i vurdering. Erhvervsmæssigt har Mette Lybecker Brændgaard været ejendomsmægler først hos RealMæglerne og senere i projektafdelingen hos EDC Poul Erik Bech.

  • Da jeg var ansat hos EDC havde jeg opgaven med både at sælge og udleje FB Gruppens boliger blandt andet på Teglholmen og Islands Brygge. Her fik jeg kendskab til deres koncepter, kvalitetskrav og værdier. Så da muligheden for en række nye faglige udfordringer opstod efter en spændende periode i Carlsberg Byen, er jeg rigtig glad for at vores veje nu forenes igen. Jeg ser frem til at kunne yde mit bidrag til næste fase af FB Gruppens udviklingsrejse, siger Mette Lybecker Brændgaard.

Den nye salgs- og marketingchef kommer til at lede marketing, salg og udlejning til private og erhverv. For salg og udlejning af erhverv får hun selv en aktiv rolle i markedet.

Boksning og ønske om et klaver

Privat bor Mette Lybecker Brændgaard i landsbyen Torslunde med sin mand Bjarke og deres to børn på seks og fire år. De er en socialt aktiv familie, der nyder at tilbringe tid og få oplevelser med familie og venner.

  • Det er vigtigt at holde sig i form, og jeg er nysgerrig af natur. Så jeg har lige meldt mig ind i den lokale bokseklub for at prøve noget nyt og få brændt noget energi af. Og nu, hvor børnene er blevet større, vil jeg gerne være kreativ sammen med dem. Så næste projekt er at få købt et klaver, smiler Mette Lybecker Brændgaard, som starter i sit nye job hos FB Gruppen den 15. maj 2024.