• 14/05-18

Sponsorat skal fremme det sunde fritidsliv omkring Grønttorvet 

For at styrke koblingen mellem boligområde og fritidsaktiviteter har FB Gruppen, der står bag udviklingen af Grønttorvet i Valby, indgået en sponsoraftale med BK Frem. Det blev markeret forleden med nye trøjer til de 130 spillere på U13-U19-holdene

Med 2300 nye boliger kommer der med tiden mange børn og unge på Grønttorvet, der i øjeblikket er ved at blomstre op til Valbys nye bydel. Med den fodboldkultur vi har i Danmark, vil en del af disse unge sandsynligvis komme til at bruge deres fritid i den lokale fodboldklub BK Frem.  

For at højne koblingen mellem boligområde, lokalsamfund og fritidsliv er FB Gruppen, der står bag byggeriet af Grønttorvet, nu blevet sponsor af BK Frem.  

Nye boliger betyder nye spillere 

Det har blandt andet resulteret i nye trøjer til 130 ungdomsspillere i U13-U19, og disse trøjer blev forleden præsenteret for de unge spillere.  

 – Det betyder alt for en klub som vores, at vi kan arbejde sammen med en virksomhed som FB Gruppen, der er med til at skabe fremtidens Valby. Vi mærker allerede, at der kommer flere børn og unge i fodboldklubben, så vi glæder os over, at der kommer flere potentielle fodboldspillere i bydelen, siger ungdomsansvarlig Flemming Clausen og fortæller videre, at de nye trøjer allerede har været i spil, da U13-holdet deltog i det store stævne Nørhalne Cup i Nordjylland, hvor der var fodboldklubber fra både ind- og udland.  

Rammerne om det gode fritidsliv 

At være en del af lokalområdet og være med til at skabe rammerne om det gode fritidsliv har været vigtigt i alle FB Gruppens boligprojekter. Sponsoraftalen falder derfor helt i tråd med de visioner, FB Gruppen har for det levende område, Grønttorvet er ved at udvikle sig til. 

 – Vi ved, at der kommer mange unge mennesker på Grønttorvet, og en stor del af dem har forhåbentlig lyst til at blive en del af BK Frem, der repræsenterer nogle sunde værdier, vi gerne vil støtte op om, siger Hans-Bo Hyldig, der er administrerende direktør hos FB Gruppen A/S, som de kommende år omdanner det gamle grønttorv til en levende bydel med både ejer-, andels- og lejeboliger samt børneinstitution, kollegiehus og den store Grønttorvsparken.  

Området bliver altså en ’by i byen’, og de første familier er allerede flyttet ind i deres nye boliger på Grønttorvet.