Man er altid stolt af at fortælle, at man bor på Frederiksberg. Det er verdens navle, og de færreste kan forestille sig at leve andre steder – og det er der også stor grund til.

Frederiksberg er Hovedstadens grønne oase og på samme tid en del af den pulserende metropol. Dette er med til at gøre Frederiksberg til en af landets mest attraktive kommuner at bo i. Dertil kommer en fordelagtig skatteprocent og en særdeles veludbygget service til borgerne.

Kommunen lægger stor vægt på et mangfoldigt kultur- og fritidsliv, og alle borgertilbud og faciliteter er af høj kvalitet. Bl.a. er Frederiksberg stærk på børneområdet med gode skoler og pasningsordninger.

Frederiksberg er kendt for de mange smukke haver og parker, der udgør en betydelig del af kommunens samlede areal. Blandt de mest kendte er Frederiksberg Have, Søndermarken, Grøndalsparken, Lindevangsparken og ikke mindst de skønne haver omkring Den Kgl. Veterinærhøjskole.

De grønne områder er rammen om et hav af friluftsaktiviteter – uanset om man bare vil dase i græsset eller motionere på de utallige hektarer. Derudover er Frederiksberg dygtig til at udnytte alle de skønne pletter, der åbner sig rundt omkring i bybilledet. Så det frie liv leves også på hyggelige pladser og torve, hvor cafeerne rykker serveringen ud under åben himmel.

Projekt information
Byggeperiode 2015-2016
Boligform18 ejerlejligheder

Billeder