På hjørnet af Artillerivej og Rundholtsvej på Islands Brygge har vi opført Bryggeblomsten – et 15 etager højt, facetteret tårn med 58 lejeboliger. Bygningen byder på en unik udsigt, hvor man mod nord ser ind over Københavns tage, mens man mod øst oplever de skiftende årstider på Amager Fælled.

Bryggeblomsten har en eftertragtet adresse på Islands Brygge. Her er man tæt på naturen og kun få minutter fra Rådhuspladsen i København. Islands Brygge er gennem de senere år blevet et af Københavnernes yndlingskvarterer. Og så er kvarteret under rivende udvikling.

Den smukke bygning kan kendes på det varieret facadeforløb, hvor dybe lodrette vindues- nicher, harmonisk skifter placering for hver anden etage. De aflange vertikale vinduesnicher, er endvidere med til, at give bygningen relief og karakter og dermed sammen med bl.a. vertikale hjørner medvirkende til, at give et højere og slankere udtryk.

I forbindelse med udformningen af bygningen, har det været af stor vigtighed, at boligernes indretning, dagslysadgang og orientering vil være optimale. De 4 lejligheder på hver etage, er alle med vinklede opholdsrum, som giver oplevelsen af velbelyste og gennemlyste primær opholdsrum.

Projekt information
Byggeperiode 2014-2015
Boligform58 lejelejligheder

Billeder