Igangværende projekter

Lathyrus Hus - Grønttorvet (Få lejligheder tilbage)

Grønttorvets andet lejeboligprojekt, Lathyrus Hus, er en smuk karrébygning med 128 lejligheder i størrelserne 2 til 4 værelser. Arkitekturen er inspireret af områdets historie og den nærliggende Håndværkerby, som er udnævnt til nationalt industriminde.

Dahlia Hus - Grønttorvet (alt solgt)

Grønttorvets første andelsboligbyggeri Dahlia Hus er Københavns første nybyggede af sin art i 10 år. Ejendommen indeholder i alt 99 lejligheder med 2 til 5 værelser mellem 70 og 131m2, som egner sig til andelskøbere, der ønsker grønne rammer uden at flytte væk fra byens mange oplevelser.

Amaryllis Hus - Grønttorvet (Salget er startet)

Amaryllis Hus byder på 83 ejerlejligheder fordelt på henholdsvis 5, 6 og 15 etager. Lejlighederne varierer mellem 2- 4 værelser fordelt på 65-146 m2 – og alle er designet med en privat terrasse eller altan, hvor du kan nyde solnedgangen ned over byen eller Grønttorvsparken.

Grønttorvet - Valby - Første spadestik på Hortensia Hus

Tirsdag eftermiddag den 28. juni tog adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra byggeudvikleren FB Gruppen sammen med København Kommunes teknik- og miljøborgmester Morten Kabell og direktør Peter Damgaard Jensen fra PKA første spadestik til Københavns nye grønne bydel Grønttorvet, der udvikles på det gamle Grønttorv.

Hortensia Hus - Grønttorvet (alt udlejet)

Hortensia Hus er navnet på det første lejebolig-byggeri på Grønttorvet, som indeholder 133 lejligheder i størrelserne 2½ til 4 værelser, med privat terrasse eller altan til hver lejlighed. Boligerne henvender sig derfor både til børnefamilier som til par og singler, der drømmer om grønne rammer og haveliv midt i byen. Lejlighederne er designet med rene, nordiske linjer i lækre materialer og høj kvalitet.

Pileengen - Køge

I Pileengen får man et nyopført kvalitetsrækkehus eller lejlighed med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum. De nye boliger ligger i bydelen Boholte i den sydvestlige del af Køge. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. F.eks. er der flere sportsanlæg og haller i nærområdet, hvor de mange forskellige lokale idrætsforeninger holder til.