Køge – Pileengen

På Boholtevej i Køge opføres 32 rækkehuse og 48 ejerlejligheder

I Pileengen får man et nyopført kvalitetsrækkehus eller lejlighed med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum.

De nye boliger ligger i bydelen Boholte i den sydvestlige del af Køge. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. F.eks. er der flere sportsanlæg og haller i nærområdet, hvor de mange forskellige lokale idrætsforeninger holder til.

Boholte byder også på gode pasnings- og skoletilbud, og inden for en afstand af få kilometer er der både daginstitutioner, folkeskole og gymnasium. Områdets mange stisystemer sikrer desuden, at børnene trygt kan færdes på egen hånd.

Området har sit eget butikscenter med bl.a. to supermarkeder, slagter, bager, grønthandler, kiosk, motionscenter og apotek. Alle indkøb kan derfor gøres lokalt, men hvis man vil udvide mulighederne, så er der kun 2,5 km til Køge Torv. Med bil tager det ca. 4 minutter, på cykel et kvarter eller man kan tage buslinje 101A, der har stoppested tæt på Pileengen.