Gennemførte projekter

Teglholmen - Vestre Teglgade

120 lejligheder og 7 rækkehuse – solgt til investor

Himmelev Have - Roskilde

Himmelev Have er Roskildes nye eksklusive boligkvarter, der nu opføres på den grund, hvor Frøbel Seminariet tidligere havde adresse. Her får beboerne en sjælden kombination af naturskønne omgivelser, fantastisk udsigt og central beliggenhed i et af Roskildes mest attraktive kvarterer. De nye boliger ligger midt i det hyggelige Himmelev på toppen – kun fem minutters kørsel fra Roskilde midtby.

Thurøhus - Frederiksberg

Frederiksberg er Hovedstadens grønne oase og på samme tid en del af den pulserende metropol. Dette er med til at gøre Frederiksberg til en af landets mest attraktive kommuner at bo i. Dertil kommer en fordelagtig skatteprocent og en særdeles veludbygget service til borgerne.

Teglværksbyen - København

Bo til leje i Hovedstadens nye havnekvarter – lige på grænsen til centrum. Teglværksbyen består af 187 lækre lejelejligheder med store vest-/sydvendte altaner. Her bor du midt i byen, tæt på vandet og i grønne omgivelser på én gang.

Syrengården - Holbæk

Bebyggelsen Syrengården er placeret ved en sø og orienterer sig mod solen og udsigten over landskabet. Hele bebyggelsen er omkranset af syrener, heraf navnet.

Bryggeblomsten - Islands Brygge

BO MIDT I BYEN, TÆT PÅ SKOV OG STRAND På hjørnet af Artillerivej og Rundholtsvej ligger boligtårnet Bryggeblomsten. Bryggeblomsten består af 58 leje lejligheder fordelt på 15 etager.

Artillerigården - Islands Brygge

Artillerigården er en boligejendom med 104 lejligheder. Alle lejligheder har vestvendte altaner eller terrasser, hvorfra der er en flot udsigt over havnen. Mod øst er der udsigt over Amager Fælled. Lige syd for ejendommen anlægges den nye strand i Vigen. Du bor således midt i byen med samtidig lige ned til stranden og med Amager Fælled som nabo.

Langebohus - Islands Brygge

Langebohus er bygget med fokus på trivsel både inde og ude. Store vinduespartier giver lyset frit spil og understreger beliggenheden midt mellem den blå havn og den grønne fælled. Mod nord er der udsigt til Rådhustårnet, 10 minutters cykeltur herfra – og havnebadet er næsten lige ved døren.

Artillerihaven - Islands Brygge

Rækkehusene i Artillerihaven er udviklet specielt med henblik på moderne storbyfamilier. Det er forældre, der nødigt vil undvære byens puls, men alligevel ønsker at bo i børnevenlige omgivelser med natur, frisk luft og masser af plads til leg og motion. I Artillerihaven får familien det hele, inklusiv en helt unik beliggenhed i nærheden af Islands Brygges nye havnevig med sandstrand.