Boliger til salg

Dahlia Hus - Grønttorvet (alt solgt)

Grønttorvets første andelsboligbyggeri Dahlia Hus er Københavns første nybyggede af sin art i 10 år. Ejendommen indeholder i alt 99 lejligheder med 2 til 5 værelser mellem 70 og 131m2, som egner sig til andelskøbere, der ønsker grønne rammer uden at flytte væk fra byens mange oplevelser.

Amaryllis Hus - Grønttorvet (Salget er startet)

Amaryllis Hus byder på 83 ejerlejligheder fordelt på henholdsvis 5, 6 og 15 etager. Lejlighederne varierer mellem 2- 4 værelser fordelt på 65-146 m2 – og alle er designet med en privat terrasse eller altan, hvor du kan nyde solnedgangen ned over byen eller Grønttorvsparken.

Pileengen - Køge

I Pileengen får man et nyopført kvalitetsrækkehus eller lejlighed med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum. De nye boliger ligger i bydelen Boholte i den sydvestlige del af Køge. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. F.eks. er der flere sportsanlæg og haller i nærområdet, hvor de mange forskellige lokale idrætsforeninger holder til.